Notícies Balears.

Notícies Balears.

Córdoba assegura estar "molt tranquil" després de la denúncia de Sa Unió. Córdoba diu estar "molt tranquil" després de la denúncia interposada per Sa Unió.

Córdoba assegura estar

FORMENTERA, 15 de maig.

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha assegurat estar "molt tranquil" després de la denúncia interposada per Sa Unió, assegurant que els seus actes com a conseller i president insular han estat sempre conforme a la legalitat.

Segons ha explicat aquest dimecres als mitjans de comunicació, de moment no ha rebut cap notificació sobre la denúncia interposada per Sa Unió davant la Fiscalia Anticorrupció.

"Si tal com diuen els mitjans afins a Sa Unió la denúncia està relacionada amb l'adjudicació dels quioscos de platja, la meva tranquil·litat és total i absoluta, ja que la meva actuació està basada en informes jurídics tant de la casa com externs", ha assenyalat.

Córdoba també ha recordat que es va retirar del procés de platges perquè allò que li van demanar els altres grups anava en contra del que deien aquests informes, segons ha insinuat.