"Córdoba, president del Consell de Formentera gràcies a la majoria absoluta en les eleccions de maig"

FORMENTERA, 18 Juny.

El canditat de Sa Unió, Llorenç Córdoba, es va convertir aquest dissabte en el nou president del Consell Insular de Formentera després d'obtenir majoria absoluta en les eleccions de maig.

Durant la seva intervenció, Córdoba va voler agrair també tant a Compromís per Formentera com al Partit Popular la seva "generositat, entenent que aquesta Illa mereixia deixar les sigles partidistes a un costat i fer una candidatura sòlida, àmplia i il·lusionant".

Als seus companys de Sa Unió els va recordar que "tenen per davant un gran honor i un enorme privilegi, però sobretot tenen una importantíssima responsabilitat". "La gent espera molt de nosaltres i només amb treball, sabent escoltar, amb dedicació i ganes podrem estar a l'altura", va remarcar.

Córdoba va apuntar que centrarà el seu govern en diversos eixos, amb mesures econòmiques com la necessitat de negociar un règim econòmic especial "que compensi els costos de la doble insularitat", entre altres coses.

També es va comprometre a "reclamar i lluitar per una delimitació de costes justa que garanteixi la conciliació de la protecció del domini públic marítim terrestre amb els drets dels afectats".

Categoría

Illes Balears