Còrdova creu que el PP està "assumint massa postulats de Vox".

Còrdova creu que el PP està

FORMENTERA, 30 de novembre.

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha considerat aquest dijous que "s'estan assumint massa postulats de Vox per part del PP", segons ha manifestat "com a representant de Formentera i com a independent".

Al mateix temps, ha explicat que "igual" no s'està donant a l'illa "la importància que ens mereixem", referint-se a les declaracions que ha fet en els últims dies en les quals no ha descartat deixar de donar suport incondicionalment al Govern.

En declaracions als mitjans de comunicació, Córdoba ha assenyalat aquest dijous que no és el moment d'explicar els motius concrets de la seva postura ja que està immers en una negociació, tot i que "és clar, tenen a veure amb Formentera".

"Demostrar realment la importància i la independència de Formentera de temes de color polític", ha insistit, reiterant que "en cap moment" les seves idees passaran per sobre de l'interès del poble de Formentera.

Córdoba ha recordat que ells van propiciar que Marga Prohens sigui presidenta del Govern i ha assenyalat que hi ha un pacte que s'està complint "en part". També ha insistit que en els pròxims dies informarà sobre el resultat de les reunions celebrades amb el Govern.

A més, ha afirmat que no hi ha intenció de tombar el Govern, tot i que ha reconegut que s'han produït especulacions sobre la seva postura "quan no pots explicar el detall". "No puc explicar segons quines coses que poden afectar aquesta negociació", ha afegit.

Segons el president, les seves paraules sobre el "moment d'incertesa política actual" no es refereixen només a la seva postura, sinó a diverses circumstàncies que han tingut lloc. "No és un tema concret", ha dit.

Tags

Categoría

Illes Balears