Notícies Balears.

Notícies Balears.

Còrdova es mostra "totalment en contra" de l'ampliació del port de Formentera. Còrdova es mostra "totalment en contra" de l'ampliació del port de Formentera.

Còrdova es mostra

FORMENTERA, 16 de maig.

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha assegurat estar "totalment en contra" de l'ampliació del port de la Savina.

Així ha contestat Córdoba, en un comunicat, a l'exigència de formacions com Gent per Formentera i Sa Unió de conèixer quina és la seva opinió sobre un projecte d'ampliació del port.

El president ha explicat que, abans de les eleccions de maig de 2023, li van presentar una iniciativa per al port, així com es va fer amb els altres candidats. Segons Córdoba, el que li van mostrar "no es pot denominar ni projecte ni megaprojecte". "Em van explicar una idea juntament amb algunes imatges, res més", ha declarat el president.

Córdoba s'ha mostrat "molt sorprès" pel fet que tant Sa Unió com Gent per Formentera, "partits que s'estan mimetitzant i tenint els mateixos interessos, malgrat les discrepàncies que escenificaven en la passada legislatura", hagin decidit posar en el centre de l'opinió pública una suposada ampliació del port "que ni existeix, ni està en la ruta de l'Autoritat Portuària i del qual no hi ha ni tan sols un projecte oficial conegut".

"Hauran d'explicar quins interessos tenen en obrir en aquests moments aquest debat, un any després d'haver-se produït", ha recalcat Córdoba.

El president ha recordat que qualsevol actuació que es vulgui dur a terme al port es debatrà a la Junta de Portaveus.

A més, Córdoba ha insistit que en aquests moments el que cal abordar és la reordenació interna del port, "que aquest sí que és un assumpte que està sobre la taula i que ens ha d'ocupar els propers mesos".