Correus contracta prop de 500 treballadors i obrirà les seves oficines a Balears aquest cap de setmana pel 23J.

Correus contracta prop de 500 treballadors i obrirà les seves oficines a Balears aquest cap de setmana pel 23J.

MADRID/PALMA, 13 Jul.

Correus ja ha formalitzat 484 contractacions de reforç a les Balears per al correcte desenvolupament de les activitats relacionades amb el vot per correu per a les eleccions generals que se celebraran el 23 de juliol, en les quals el termini per exercir-ho finalitza el dia 20.

Correus va començar a realitzar aquestes contractacions a tota Espanya el 30 de maig, dia de la convocatòria electoral. Els sindicats demanaven un mínim de 12.000 nous efectius però l'empresa defensa que ha elevat aquesta xifra a més de 20.000 treballadors a tot el país.

El dimarts d'aquesta setmana, l'empresa pública va comunicar que ja havia formalitzat 19.400 contractes de reforç, assegurant que continuarà contractant "tots els efectius que siguin necessaris per garantir el vot per correu", cosa que indica que continuarà fent.

Correus ha dut a terme aquestes contractacions de reforç tenint en compte l'increment en el nombre de sol·licituds de vot per correu rebudes, i la coincidència del període electoral amb les vacances d'estiu, de manera que també ha cobert al 100% les vacances de la plantilla durant el mes de juliol.

En aquest sentit, més del 30% dels empleats que tenien previstes les seves vacances aquest mes han sol·licitat voluntàriament retardar-les per estar disponibles durant la campanya, la qual cosa indica, en opinió de l'empresa, "l'alt nivell de compromís de la plantilla de Correus amb el servei públic".

Correus també ha comunicat que ampliarà els horaris de 13 oficines a les Balears. Entre elles, figuren les oficines principals de Palma, Eivissa i Maó, les sucursals 1, 2, 3, 4, 8 i 10 de Palma, les seus d'Inca, Manacor, Santa Eularia i Ciutadella, que restaran obertes de 08.30 a 22.00 hores. A més, es prestarà servei de 08.30 a 18.30 hores a Sant Jordi Ses Salines, Sant Antoni i Sant Francesc a Formentera.

D'altra banda, l'empresa pública postal ha recomanat a la ciutadania no deixar els tràmits del vot per correu per a l'última hora i sol·licita iniciar-los amb el marge de temps suficient perquè "el procés es pugui realitzar amb absoluta normalitat".

.

Tags

Categoría

Illes Balears