Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort adjudica aquest dimecres els lots de la contractació dels concerts de Sant Sebastià.

Cort adjudica aquest dimecres els lots de la contractació dels concerts de Sant Sebastià.

L'Ajuntament diu "respectar" les decisions dels comerciants que vulguin tancar el 20 de gener.

PALMA, 17 Gen.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres l'adjudicació dels lots, un total de vuit, de la contractació dels concerts de Sant Sebastià previstos divendres a les diferents places de Palma.

Així ho ha informat en roda de premsa la portaveu de l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste, qui ha recordat que es duran a terme, en el marc d'aquesta festivitat, un total de 22 concerts sumats als "tardeos" amb DJ i la revetlla prevista dissabte.

Preguntada pels mitjans de comunicació pel marge de dos dies entre l'adjudicació dels lots i la celebració dels concerts, la portaveu ha dit no saber si és normal o no, però ha recordat que el concert d'Antònia Font de l'any passat es va tancar el mateix dia.

"L'any passat, el dia del concert d'Antònia Font, el projecte encara no estava tancat; a les 13.00 hores encara no estava tancat el tema", ha insistit Celeste.

D'altra banda, pel que fa a les queixes d'alguns sectors sobre que el dia de Sant Sebastià no sigui festiu a la ciutat, la portaveu ha rememorat que la decisió es va prendre per unanimitat perquè el 24 de juny i el 26 de desembre fossin festius.

"Evidentment pot haver comerciants que considerin que aquest dia, el 20 de gener, volen tancar; aquí respectem absolutament les decisions de cadascú", ha conclòs.