Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort anuncia el projecte de "renovar el contingut museístic del Castell de Bellver" i de "millorar la seva oferta". Cort anuncia el projecte de "renovar el contingut museístic del Castell de Bellver" i de "millorar la seva oferta".

Cort anuncia el projecte de

També ha anunciat la propera licitació del servei de bar i cafeteria i l'obertura d'una botiga

PALMA, 7 Ago.

El tinent d'alcalde de Turisme i Cultura de l'Ajuntament de Palma, Javier Bonet, ha visitat aquest dilluns les dependències del Castell de Bellver, i ha destacat l'objectiu de "renovar i impulsar el contingut museístic de Bellver, millorant i actualitzant la seva oferta com a centre d'exposicions".

Segons ha informat el Consistori en una nota de premsa, Bonet ha visitat el castell acompanyat del coordinador general de Cultura i Arts Visuals, Fernando Gómez de la Cuesta, i els directors generals de Música i Arts Escèniques, Rafel Brunet, i Patrimoni i Interpretació de la Ciutat, Pilar Ribal.

Els responsables de l'àrea de Cultura de Cort han estat rebuts per la conservadora de la fortificació històrica, Magdalena Rosselló, que ha guiat un "exhaustiu" recorregut a través del castell i de cada un dels seus espais, entre els quals han destacat el Museu d'Història de la Ciutat.

Després de la visita, el regidor ha defensat "la necessitat de dur endavant diferents projectes vinculats al Castell de Bellver" amb la intenció, segons ha afirmat, de "reivindicar la seva condició d'equipament cultural emblemàtic, íntimament vinculat a la història i l'evolució de Palma".

Així mateix, Bonet ha anunciat la propera licitació del servei de bar i cafeteria i l'obertura d'una botiga.

De la mateixa manera, ha avançat que l'Ajuntament "invertirà una partida econòmica destinada a condicionar els terrenys de Bellver que, en l'actualitat, es troben rodejats per tanques que impedeixen l'accés dels visitants".

.