• dilluns 5 de juny del 2023

Cort apagarà els llums de l'Ajuntament i de la Catedral a les 22.00 a partir de dilluns que ve

img

PALMA, 5 Ago.

L'Ajuntament de Palma apagarà els llums del mateix Consistori i de la Catedral a les 22.00 hores a partir de dilluns que ve sobre la base del Reial decret llei de mesures de sostenibilitat econòmica i amb l'objectiu de reduir el consum i estalviar energia.

Així, a partir del dilluns 8 d'agost, l'enllumenat del Ajuntament de Palma i el de la Catedral s'apagaran a les 22:00 hores. El Castell de Bellver té concerts gairebé cada dia d'agost i, per aquest motiu, els llums s'apagaran a les 00.00 hores menys dos dies, que mantindran l'horari habitual fins a les 02.30 perquè les actuacions finalitzaran més tard. A partir del 9 de setembre, quan ja hagin acabat els concerts, s'apagaran els llums a les 22.00 hores també al castell. Les fonts ornamentals ja s'apaguen actualment a les 22.00 hores.

L'Ajuntament de Palma ha remarcat que està compromès amb la transició ecològica i el canvi cap a energies més netes. Així, ha recordat que ha apostat pel canvi a l'enllumenat públic per tecnologia LED, que ha suposat un estalvi energètic del 40%, "xifra que segueix incrementant-se perquè se segueix renovant l'enllumenat".

A més, es canviarà l'enllumenat de 27 camps de futbol municipals i Emaya ha posat en marxa un projecte per descarbonitzar l'Ajuntament el 2030. organismes autònoms", han explicat.

Notícies més vistes Avui