Cort assegura que la gratuïtat de l'EMT de Palma continuarà malgrat el rebuig del 'decret anticrisi' del Govern.

Cort assegura que la gratuïtat de l'EMT de Palma continuarà malgrat el rebuig del 'decret anticrisi' del Govern.

PALMA, 10 Gen.

L'Ajuntament de Palma ha assegurat que la gratuïtat de l'EMT continuarà tot i que decaigui aquest dimecres el 'decret anticrisi' del Govern central, en el qual s'inclou aquesta mesura.

La portaveu de Cort i tinent d'alcalde d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, Mercedes Celeste, ha volgut llançar així "un missatge de tranquil·litat" a la ciutadania i ha expressat la seva "indignació" perquè les polítiques de mobilitat de Palma les gestioni el president del Govern, Pedro Sánchez, i "el seu desgovern".

Celeste ha fet aquesta afirmació en ser preguntada en roda de premsa pel futur de la gratuïtat del transport públic, en cas que el 'decret anticrisi' sigui rebutjat per la majoria del Congrés dels Diputats.

"El que hauria hagut de fer Sánchez és parlar i negociar amb Palma i ara té els ciutadans segrestats per uns acords que ningú sap fins a quin punt arriben", ha assegurat, a la qual ha afegit que això és "surrealista, indignant i vergonyós".

En aquest sentit, ha subratllat que la gratuïtat "continua" i s'"esperarà que Sánchez s'aclareixi amb tothom que s'hagi d'aclarir" i després "es prendran les decisions que calgui prendre".

.

Tags

Categoría

Illes Balears