Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort assegura que la remodelació de la plaça Juan Carlos I no és ni tan sols un projecte i retreu al PSOE voler "confondre". Cort assegura que la remodelació de la plaça Juan Carlos I "ni tan sols és projecte" i retreu al PSOE voler "confondre".

Cort assegura que la remodelació de la plaça Juan Carlos I no és ni tan sols un projecte i retreu al PSOE voler

PALMA, 18 d'abril.

L'Ajuntament de Palma ha respost a les crítiques del PSOE sobre un presumpte projecte de remodelació de la plaça Juan Carles I, aclarint el Consistori que "ni tan sols és un projecte, és un anteprojecte que encara ha de passar per diferents tràmits administratius i burocràtics".

"No té sentit parlar de projecte ara, llevat que es vulgui confondre i tergiversar l'opinió dels ciutadans", ha censurat el regidor d'Urbanisme i Habitatge, Òscar Fidalgo, segons un comunicat enviat per Cort.

El regidor s'ha expressat així en referència a les crítiques que els socialistes de Palma han llançat aquest dijous sobre el que ells sí han qualificat de projecte, demanant la seva retirada per "el seu enfocament superficial" i per estar "desvinculat de les prioritats ciutadanes".

Davant aquestes afirmacions, Fidalgo ha explicat que a la Comissió del Centre Històric que es reuneix el proper dimarts, un tècnic municipal explicarà les característiques principals d'aquest anteprojecte.

"Un cop aquesta comissió conegui les dades, es procedirà al seu desenvolupament i posterior exposició pública abans de ser aprovat definitivament, per la qual cosa no es descarta que es produeixin canvis en l'anteprojecte inicial", ha matitzat el regidor.

Del mateix modo, ha considerat "incomprensible que el PSOE hagi llançat aquesta acusació quan no existeix ni projecte". A més, ha opinat que "desvirtua la realitat quan diu que el cost del mateix serà de 1,7 milions d'euros, perquè fins que no se sàpiga com quedarà configurada definitivament la plaça, no es coneixerà el cost de remodelació de la mateixa".

Cal recordar que el portaveu del PSOE de Palma, Xisco Ducrós, ha exigit aquest mateix dijous a l'equip de govern "la retirada d'aquest projecte de remodelació de la plaça", que, segons ha assegurat, compta amb "una inversió de 1,7 milions que suposa l'eliminació de l'arbrat, el trasllat de la parada d'autobús de l'EMT, l'eliminació de l'estació BiciPalma i es realitza sense pensar en la ciutadania i sense preveure espais verds o zones infantils".

Al respecte, el socialista ha considerat "habitual" una actuació d'aquest tipus "per part de l'equip de govern, que no té en compte les necessitats de la ciutadania i torna a cometre el mateix error de sempre".

"Per a ells només existeix el centre de Palma, s'obliden dels barris. Ens trobem en una situació en què les inversions previstes als barris porten un retard considerable i no hi ha projectes nous", ha censurat el portaveu del PSOE Palma.