• dijous 30 de març del 2023

Cort cedeix un terreny al Govern per ampliar el centre de salut de Son Ferriol

img

PALMA, 7 Set.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha aprovat aquest dimecres la cessió d'un terreny a la Conselleria de Salut del Govern a Son Ferriol, amb l'objectiu d'ampliar, rehabilitar i crear nous usos al centre de salut de la barriada.

En roda de premsa, el portaveu del Consistori, Alberto Jarabo, ha detallat que es tracta d'un terreny de 1.900 m2 i la cessió del qual dóna resposta a "una reivindicació històrica".

La finalitat per a la qual se cedeix haurà de ser una realitat en un termini màxim de cinc anys i s'ha de mantenir en els 30 anys següents.

D'altra banda, la Junta de Govern també ha aprovat aquest dimecres la contractació del servei de manteniment de vehicles de quatre rodes de Policia Local de Palma.

>

Es tracta d'un procediment obert i amb una despesa màxima de 230.000 euros. El contracte serà de dos anys amb possibilitat de pròrroga tres anys més.

La licitació es realitza pel fet que la Policia Local no disposa dels recursos humans i tècnics per fer aquesta tasca. A més, aquesta s'actualitzarà tenint en compte els canvis que s'estan produint als preus dels subministraments.

Així mateix, la Junta de Govern ha aprovat l'expedient de contractació per al subministrament de 19 obres d'art contemporani per a el fons artístic de l'Ajuntament de Palma.

L'import total dels 19 lots és de 150.000 euros, els quals inclouen diferents formats com a fotografia, vídeo projecció, escultura o pintura. "Cal que aquest ajuntament acompanyi i recolzi els nostres creadors", ha assenyalat Jarabo.

Així mateix, la regidora d'Infraestructures, Angélica Pastor, ha informat de l'aprovació del projecte de la reforma del Plaça de Licini de la Font a s'Indioteria, així com de l'adhesió al conveni que s'ha de signar amb el Consell de Mallorca per executar el projecte del Camí del Reis.

Finalment, la Junta de Govern ha aprovat l'adjudicació a l'empresa Vopsa del projecte de l'obra de la Falca Verde. El projecte va sortir a licitació per més de 2 milions d?euros i s?ha adjudicat per 1,86 milions d?euros.

Un cop signat el contracte, el termini d'execució serà de sis mesos. La previsió és que el febrer o març del 2023 estigui a punt l'obra.

Notícies més vistes Avui