• divendres 31 de març del 2023

Cort començarà aquest dilluns l'asfaltat de cinc carrers de la barriada des Vivero

img

PALMA, 26 juny.

L'Ajuntament de Palma començarà aquest dilluns l'asfaltat de cinc carrers de la barriada des Vivero, una renovació que suposa la recta final del conjunt de millores fetes a diferents carrers per guanyar en accessibilitat i seguretat i que sumen a una inversió de 142.000 euros.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en nota de premsa, aquest dilluns, 27 de juny, s'iniciaran les obres de renovació del paviment asfàltic de diferents carrers de la barriada des Vivero. Les tasques d'asfaltat, que s'iniciaran aquest dilluns i es prolongaran fins a l'1 de juliol que ve, suposen una inversió de 76.800 euros i permetran posar a punt un total de 6.400 metres quadrats de paviment.

Aquesta intervenció afecta als carrers Mestre Perosi, Mestre Falla, Music Baltasar Samper i Gabriel Fuster Mayans 'Gafim'. Aquesta actuació s'emmarca en el conjunt d'intervencions del pla de barris i suposa la recta final del conjunt de millores a les voreres ia l'espai públic que l'àrea d'Infraestructures ha executat en aquest barri els darrers mesos i que ha permès eixamplar i renovar completament les voreres de punts com la plaça del centre de salut, millorar els escocells i instal·lar nous bancs i canalitzacions en aquest barri de Palma.

Entre les tasques d'asfaltat i la renovació de voreres s'hauran invertit un total de 142.000 euros en diferents millores a punts dels barris d'Es Vivero i Es Rafal.

Notícies més vistes Avui