• dimarts 6 de juny del 2023

Cort crea una vorera al carrer Pascual Ribot

img

PALMA, 8 Oct.

L'àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma ha iniciat aquesta setmana les obres per crear una nova vorera d'uns 100 metres de longitud al carrer Pascual Ribot, atenent una petició de l'Associació de Veïns de Son Dameto al Districte Ponent.

Segons ha informat l'Ajuntament aquest dissabte en nota de premsa, l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat ha iniciat aquesta setmana les obres per crear una nova vorera entre la rotonda de la Vileta i el carrer Jaume Lladó i Ferragut a Pascual Ribot. Aquesta intervenció atén una demanda històrica de l'Associació de Veïns de Son Dameto a Districte Ponent i millora la seguretat viària de tot aquest entorn.

En concret, es creen novament 100 metres lineals de vorera i es millora l'accessibilitat de tot aquest entorn que fins ara estava delimitat per cons i que connecta amb una parada d'autobús.

Les obres, que s'han iniciat aquests dies, tenen un cost d'uns 50.000 euros i una durada d'unes tres setmanes i permeten crear una nova vorera d'1,80 metres d'amplada.

Aquesta intervenció, s'emmarca en el conjunt d'actuacions del pla de barris que s'executen a través del contracte de vialitat i que en permeten millorar la accessibilitat i la seguretat dels vianants mitjançant rebaixes de cantonades, passos per a vianants i encreuaments de carrers de Palma.

Notícies més vistes Avui