Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort destaca la futura ordenança cívica per transformar Playa de Palma en neteja i seguretat. Cort destaca la futura ordenança cívica per transformar Playa de Palma en neteja i seguretat.

Cort destaca la futura ordenança cívica per transformar Playa de Palma en neteja i seguretat.

Cort destaca la futura ordenança cívica per transformar Playa de Palma en neteja i seguretat.

PALMA, 25 Març.

L'alcalde de Palma, Jaime Martínez, ha destacat, en una reunió amb Govern, Consell de Mallorca i representants de l'Associació Hotelera Platja de Palma, la futura ordenança cívica com a eina de transformació de la zona en matèria de seguretat i neteja, i per impulsar la lluita contra comportaments incívics.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dilluns en nota de premsa, durant la trobada s'han abordat els principals aspectes del procés de modernització i renovació de Platja de Palma.

Els representants polítics i sectorials han compartit els principals criteris i plans d'actuació que es posaran en marxa a la zona, coincidint amb l'inici de la temporada alta.

Segons l'alcalde, la prioritat d'aquest any és millorar la seguretat, la neteja i els serveis d'aquest lloc estratègic de l'oferta turística de la ciutat, "amb el propòsit de recuperar la marca de qualitat que caracteritza a Platja de Palma arreu del món i, especialment, davant els principals destinacions emissors".

A això, Martínez ha remarcat la importància que adquireix per aconseguir aquest fi la propera entrada en vigor de la nova ordenança cívica, que ha de servir com a marc que articuli aquest camí de renovació i impuls de Platja de Palma, proporcionant una eina efectiva per lluitar contra els comportaments incívics i la vulneració de la convivència.

La trobada també ha servit per posar en valor la importància de la creació del Comissionat de Platja de Palma amb l'expectativa de reforçar les polítiques d'inversió pública a la zona.

En aquest sentit, l'alcalde ha insistit en el fet que les administracions públiques impulsin aquest procés de transformació, de la mà de les empreses i el teixit productiu.

A la reunió han assistit el regidor de Turisme, Restauració, Cultura i Esports, Javier Bonet; el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà; el conseller insular de Turisme, Marcial Rodríguez, i la directora insular de Turisme per a l'Oferta i Qualitat, Clara del Moral.

Pel que fa al sector, han estat presents el president de l'Associació Hotelera Platja de Palma, Pedro Marín; la vicepresidenta primera, Margarita Mayol; el vicepresident segon, José Antonio Alarcón, i el gerent de l'entitat, Patricia Lliteras.