Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort duplica les ajudes al petit comerç amb 200.000 euros dins del pla PalmaActiva.

Cort duplica les ajudes al petit comerç amb 200.000 euros dins del pla PalmaActiva.

PALMA, 18 Març.

L'Ajuntament de Palma ha anunciat aquest dilluns que la nova línia d'ajuts al petit comerç dins de PalmaActiva es duplica en comparació amb edicions anteriors, amb un total de 200.000 euros.

En roda de premsa, la regidora d'Economia i Comerç, Lupe Ferrer, ha afirmat que l'import econòmic d'aquestes subvencions es mantenia des de 2017 en 100.000 euros. No obstant això, "el cost de la vida s'ha encarit molt" i, per això, ha determinat que el propòsit és que "cap comerç es quedi fora".

Per la seva part, el director general de Comerç, Toni Fuster, ha avançat que, a partir de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) a mitjan abril, es podrà accedir a aquesta subvenció, dividida en branques com la modernització i innovació dels establiments; la inversió en estalvi energètic i desenvolupament sostenible, i l'accessibilitat i sostenibilitat.

Aquest compromís de PalmaActiva està enfocat als comerços de venda de productes al detall, així com als industrials, als que es marquen en cooperatives i als serveis de xocolateria, perruqueries, salons de bellesa i d'alimentació, entre altres, tal com especifiquen les bases.