Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort es reuneix amb els propietaris de les Galeries de plaça Major per definir "un projecte emblemàtic" a la zona.

Cort es reuneix amb els propietaris de les Galeries de plaça Major per definir

PALMA, 19 Set.

El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Habitatge i Projectes Estratègics, Óscar Fidalgo, ha explicat que l'Ajuntament de Palma s'ha reunit "en diverses ocasions" amb els propietaris de les Galeries de plaça Major per definir com serà el "projecte emblemàtic" que es vol realitzar a la zona.

Així ho ha dit Fidalgo aquest dimarts durant una roda de premsa, en la qual també ha detallat que l'obra no només afectaria a les Galeries, sinó que també es veurien modificats tots els accessos a la plaça.

A l'hora de determinar el projecte, ha assenyalat que s'ha valorat la possibilitat de construir un Centre d'Interpretació de la ciutat, que constaria d'un gran museu que explicaria la història de Palma i de la pròpia plaça, "on va néixer Ramon Llull".

No obstant això, Fidalgo ha aclarit que encara no s'ha decidit com s'utilitzarà l'espai, però que "hi haurà un concurs d'idees per determinar el projecte definitiu", tant de la plaça com de les galeries i els espais d'accés. Per tant, patirien la modificació els carrers d'accés de La Rambla, carrer Sindicat, carrer Sant Miquel, carrer Unió i Costa del Teatre.