• dimarts 21 de març del 2023

Cort habilita una zona esportiva al casal de Son Roca per oferir als joves una alternativa de "lleure saludable"

img

PALMA, 2 Set.

Cort ha habilitat una sala polivalent amb material esportiu al casal de Son Roca per oferir als joves una alternativa de "lleure saludable".

En una nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha recordat que es tracta del projecte guanyador de la convocatòria de pressupostos participatius del 2017, on l'associació veïnal Naüm i Joves de Son Roca es van marcar l'objectiu d'oferir una zona on es puguin practicar activitats esportives.

"Vull agrair a aquestes associacions les victòries aconseguides amb molt d'esforç i amor pel barri, com els tres pressupostos participatius realitzats a Son Roca", ha subratllat la regidora de Participació Ciutadana i Govern Interior, Claudia Costa.

En concret, la sala té 120 metres quadrats de superfície i ha estat construïda en una porxada de l'antiga escola de Son Roca, ubicada actualment al casal, on l'Àrea d'Infraestructures ha tancat part del porxo existent, ha afegit paviment i ha col·locat finestres.

En aquest sentit, el nou espai ha comptat amb una inversió de 4.500 euros en material esportiu, com un banc de musculació regulable, un kit de peses, matalassos de fitness, una barra de crossfit, pilotes medicinals, bandes de resistència i paviment de cautxú.

El Consistori ha recordat que el casal de barri de Son Roca és una de les infraestructures esportives cedides per a ús de les entitats veïnals de la zona.

XOX

Notícies més vistes Avui