• dijous 30 de març del 2023

Cort i Atlàntida Mallorca Film Fest apropen la poesia a les biblioteques de Pere Garau, Nou Llevant i al Mar i Terra

img
PALMA, 23 Jul. L'Ajuntament de Palma i el festival Atlàntida Mallorca Film Fest aproximaran la setmana que ve la poesia a les biblioteques de Pere Garau i de Nou Llevant i al Teatre Mar i Terra.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dissabte a una nota de premsa, l'àrea de Cultura de Cort, en col·laboració amb el festival Atlàntida Mallorca Film Fest, ha programat la setmana que ve l'activitat per a nens d'entre quatre i 10 anys 'Petits Móns de Poesia'.

Aquesta activitat consisteix en una projecció d´uns 60 minuts feta per joves graduats d´escoles d´animació franceses i s´endinsa a través dels poemes de reconeguts d´autors com Guillaume Apollinaire, Jackes Prevert o Andrée Chedid en mons fantàstics i plens de color i imaginació. L'actriu Aina Zuazaga serà l'encarregada de doblegar els poemes en viu, que es recitaran juntament amb imatges, en una sessió dinamitzada per 'Viatge al món de n'Aina'.

El regidor de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha recordat que aquesta col·laboració amb Atlàntida Mallorca Film Fest permet dinamitzar la xarxa de biblioteques municipals. "Apropem la cultura als més petits amb activitats que contribueixen que les biblioteques siguin espais de trobada als barris i antenes culturals de les barriades", ha dit Noguera.

'Petits Móns de Poesia ' es durà a terme el proper dilluns, 25 de juliol, al Teatre Mar i Terra; dimarts, dia 26, a la biblioteca de Pere Garau, i dijous 28 a la biblioteca Nou Llevant. Totes les sessions de 'Petits Móns de Poesia' tindran lloc a les 11.00 hores.

En el marc del programa 'Nens' també es durà a terme el dissabte 30 de juliol, al Teatre Mar i Terra, l'activitat 'Jasmine i Jambo' amb la participació de l'Orquestra Simfònica de Balears.

Notícies més vistes Avui