Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort incrementa la neteja i vigilància a Platja de Palma en una operació coordinada de Policia Local i Emaya.

Cort incrementa la neteja i vigilància a Platja de Palma en una operació coordinada de Policia Local i Emaya.

PALMA, 24 d'agost.

Les regidories de Medi Ambient i de Seguretat i Civisme, en col·laboració amb la Policia Nacional, estan desenvolupant durant aquests dies una sèrie d'accions conjuntes a la Platja de Palma per reforçar la neteja i vigilar el compliment de les normatives municipals a la zona.

Segons ha informat l'Ajuntament aquest dijous en nota de premsa, l'operatiu transversal compta amb la participació d'un reforç de la Policia Local motoritzada que, acompanyats per efectius del Cos Nacional de Policia, van informant de les ordenances municipals i facilitant la tasca de neteja de les brigades d'Emaya.

L'actuació especial s'està desenvolupant entre les 23.00 i les 01.00 hores a la primera línia del balneari 4, en una franja aproximada d'un quilòmetre, essent aquesta l'àrea que sol acumular més residus per l'aglomeració de locals d'oci i de persones.

La mesura és un complement a les tasques que realitza Emaya de manera ordinària a la zona i al reforç especial d'estiu en matèria de neteja i seguretat.

En aquest sentit, cal destacar que durant l'operatiu s'ha incrementat el servei de recollida de residus a la zona i el de neteja viària amb aigua a pressió.

.