• divendres 2 de desembre del 2022

Cort inicia la substitució de l'arbrat del carrer Ocells afectat per una plaga

img


PALMA, 14 Oct.

L'Ajuntament de Palma ha iniciat aquests dies la substitució de l'arbrat del carrer Ocells , a la barriada de Son Cotoner, afectat per una plaga.

Segons ha informat el consistori palmesà aquest divendres en una nota de premsa, l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, a través del servei de Parcs i Jardins, ha iniciat aquests dies la substitució de l'arbrat del carrer Ocells, al barri de Son Cotoner.

Així, aquest divendres s'han començat a podar alguns arbres per evitar interferències amb el cablejat elèctric i dilluns s'iniciarà la retirada de 78 afectats més per una plaga de psil·la del ficus i alguns actes de vandalisme.

En concret, es retiren 64 ficus, sis oms i vuit freixes que, posteriorment, se substituiran per 78 arbres de diferents espècies millor adaptades que destaquen per tenir una floració acolorida , com l'ipè rosat, de flor rosa, la tulipa del nil, de flor groga, i l'hibisc, de colors grocs, taronges i blanquinós. Les noves plantacions s'efectuaran de manera progressiva.

Aquesta renovació de l'arbrat del carrer Ocells s'emmarca en el conjunt d'actuacions que s'estan fent a través del pla de barris.

Notícies més vistes Avui