• dijous 30 de març del 2023

Cort iniciarà aquest dilluns l'asfaltat de 16 carrers situats al barri de Camp Redó

img

PALMA, 9 Oct.

L'Ajuntament de Palma iniciarà aquest dilluns l'asfaltat de 16 carrers situats al barri de Camp Redó, on s'ha planificat renovar el paviment de 14.600 metres quadrats, amb una inversió de 216.000 euros. Accessibilitat iniciarà l?asfaltat de 16 carrers del barri de Camp Redó. Aquesta actuació, que s‟ha planificat entre aquest dilluns i el dia 21 d‟octubre en diferents àmbits i que s‟emmarca en el conjunt d‟actuacions del pla de barris, suposa una inversió de 216.000 euros i permetrà renovar el paviment d‟un total de 14.600 metres quadrats.

Per minimitzar l'afecció al trànsit la intervenció s'ha planificat en diferents dies. Així, s'iniciarà al carrer Uruguai, que s'asfaltarà entre aquest dilluns, dia 10 d'octubre, i dimarts dia 11, des del carrer Jesús fins al carrer General Riera en dues fases.

Durant el asfaltat del carrer Uruguai, en tot moment es mantindrà un carril de circulació operatiu per garantir l'accés al supermercat ia la zona de Can Domenge.

El carrer Felip II, per part seva, es tallarà al trànsit per trams dimarts 11 d'octubre i dijous dia 13, per dur a terme les obres d'asfaltat. Passarà el mateix als carrers Infant Pagà i Albacete.

Posteriorment, els dies 13 i 14 d'aquest mateix mes d'octubre es pavimentarà, per trams, el carrer Sant Josep de la Muntanya; els dies 17 i 18, els carrers Bisbe Rafael Josep Verger, Gaspar Sabater, Joan Palou i Colll i Bartomeu Llull; els dies 18 i 19, els carrers Josep d'Oleza, Jaume Vidal Alcover, Joan Mas i Jeroni Amengual; i, finalment, els dies 19, 20 i 21 d'octubre, els carrers Fra Francesc Palou, Josep Pons i Eduardo Dato.

Aquesta intervenció finalitzarà amb una actuació al carrer Sant Francesc de Sales del número 2 al 28 i la rotonda del conservatori, que consistirà en la reparació del carril més proper al carril bici. Durant aquesta actuació, el trànsit es mantindrà obert.

Notícies més vistes Avui