• dimecres 7 de juny del 2023

Cort integra l'antic carril bici de Jacint Verdaguer al passeig amb una acció d'urbanisme tàctic

img


PALMA, 15 Oct.

L'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat de l'Ajuntament de Palma ha integrat el antic carril bici de Jacint Verdaguer al passeig amb una acció d?urbanisme tàctic.

Segons ha informat el Consistori aquest dissabte en nota de premsa, l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat ha iniciat aquests dies una actuació d'urbanisme tàctic a l'àmbit de l'antic carril bici de Jacint Verdaguer.

Aquesta intervenció consistirà a pavimentar i pintar un total de 600 metres quadrats d'aquest tram de passeig de Palma, que fins ara continuava tenint fesomia de carril bici i que és un espai de passeig freqüent per als veïns de la zona.

Aquesta actuació respon a una petició de l'Associació de Veïns dels Hostalets que reclamava dotar aquest espai dins la vorera d'una fesomia per a vianants, ja que quan es va construir el nou carril bici separat no es va renovar el paviment d?aquest espai.

Així, ara s'invertiran uns 18.000 euros per pavimentar i pintar aquest espai en dues fases. Una primera intervenció, que es duu a terme aquests dies i que consisteix en un tractament per tapar els porus del paviment amb una pintura vermella i un polit. I, una segona fase on es recobrirà tot aquest espai amb la pintura d'una sanefa ornamental. L'actuació, que es farà aquestes setmanes, conclourà amb una posada a punt del carril bici de Jacint
Verdaguer.

Notícies més vistes Avui