Cort manifesta la seva voluntat de reformar instal·lacions esportives i construir un nou pavelló a Son Moix.

Cort manifesta la seva voluntat de reformar instal·lacions esportives i construir un nou pavelló a Son Moix.

PALMA, 4 Ago.

L'alcalde de Palma, Jaime Martínez, ha expressat la seva voluntat de dur a terme un pla de reforma integral de les instal·lacions esportives de Son Moix que, entre altres actuacions, comprendrà la construcció d'un nou pavelló que pugui acollir els partits i entrenaments dels "equips de primer nivell".

El primer edil ha fet aquestes afirmacions després d'assistir aquest divendres a l'entrenament del Mallorca Palma Futsal, a les instal·lacions del Palau Municipal d'Esports de Son Moix, segons ha indicat el Consistori en un comunicat.

"És evident que el municipi necessita més equipaments esportius, perquè l'esport a Palma viu un moment d'expansió que fa necessari disposar de millors instal·lacions, com ha posat de manifest el cas del Mallorca Palma Futsal", ha apuntat l'alcalde.

De la mateixa manera, ha argumentat que aquesta ampliació d'instal·lacions es deu a que la població de Palma ha crescut en més de 100.000 persones i, en canvi, "en els últims 20 anys no s'han efectuat inversions en aquest tipus d'infraestructures".

En la trobada de la corporació municipal amb la delegació de l'equip de futbol sala, Martínez ha estat acompanyat pel tinent d'alcalde de Cultura i Esports, Javier Bonet, el director general d'Esports, Davil Salom; mentre que per part del Mallorca Palma Futsal, la representació del club ha estat encapçalada pel director general, José Tirado.

A les instal·lacions de Son Moix, l'alcalde ha transmès a la directiva del club el "ferm compromís" del govern municipal per "recolzar a una entitat que, a nivell esportiu, ha situat Palma en el mapa nacional i internacional i l'ha ajudat a guanyar prestigi i reputació com a ciutat a tot el món".

Finalment, Martínez ha expressat a Tirado que el club tindrà "sempre les portes obertes de l'Ajuntament per formular les propostes que consideri oportunes" i "s'intentarà atendre en la mida lògica de les seves possibilitats".

"En qualsevol cas, l'Ajuntament estarà al costat de l'entitat per ajudar a aquest gran projecte a que pugui continuar el seu camí d'èxits i victòries", han conclòs des del Consistori.

Categoría

Illes Balears