• dilluns 5 de juny del 2023

Cort obre una convocatòria perquè una entitat ciutadana encengui els llums de Nadal

img

PALMA, 3 Oct.

L'Ajuntament de Palma ha obert aquest dilluns una convocatòria per seleccionar l'entitat ciutadana que s'encarregarà de encendre els llums de Nadal.

L'Àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior ha informat que l'encesa de llums tindrà lloc el proper 19 de novembre a les 20.00 hores a la plaça de la Reina, emmarcat en un conjunt d'espectacles que tindran "la llum com a protagonista".

Aquest any la temàtica de l'esdeveniment serà 'Movimiento', com a analogia de la recuperació i activació col·lectiva després d'anys de restriccions per la pandèmia de la Covid.

En aquest sentit, el Consistori ha recordat que és habitual que una entitat encengui els llums per posar en valor el treball quotidià de les associacions ciutadanes "com a motor del moviment social".

>

Així, podran presentar la seva candidatura totes les associacions ciutadanes inscrites al Registre Municipal d'Entitats Ciutadanes (RMEC), sense ànim de lucre, que treballin en projectes relacionats amb la infància o joventut de Palma i que no hagin estat escollides abans.

Podran fer-ho fins al proper 16 d'octubre, a través del registre electrònic de l'Ajuntament de Palma, juntament amb una breu exposició dels motius, que posteriorment es publicarà a la web TuFasPalma per donar a conèixer la feina.

Un cop s'hagin rebut totes les candidatures, es podrà votar la guanyadora mitjançant una consulta ciutadana entre el 24 d'octubre i el 6 de novembre.

Notícies més vistes Avui