• dijous 2 de febrer del 2023

Cort programa vuit jornades de sembres populars aquesta tardor

img


PALMA, 15 Oct.

L'Ajuntament de Palma ha programat vuit jornades de sembres populars aquesta tardor en punts com Son Puig de Dalt, Son Peretó, Son Dameto, Parc de la Mar o al carrer Aragó.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dissabte en una nota de premsa, l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, a través del servei de Parcs i Jardins, ha planificat a partir de la setmana que ve un total de vuit jornades de sembres populars d'arbrat que tindran lloc durant aquests mesos de tardor.

Així, les sembres populars començaran aquest dimecres, dia 19 d'octubre, al Col·legi d'Educació Infantil i Primària (CEIP) Marià Aguiló, amb la plantació de diferents arbres. Aquesta sembra comptarà amb la participació de l'alumnat d'infantil i de primària.

D'altra banda, ja diumenge, dia 23 d'octubre, es recupera el format de sembres populars obertes a la ciutadania amb la sembra de 19 arbres al parc Wi-fi de la mà del Districte Llevant.

Aquesta sembra popular està oberta tant a la ciutadania com a entitats i requereix inscripció prèvia a través de l'enviament d'un correu electrònic a [email protected] indicant que sembra es vol participar.

La sembra s'iniciarà a les 10.00 hores de diumenge que ve. En concret, s'ha previst sembrar cinc tipus (tipuana tipu), dues eritrines (Erythina caffra), cinc flamboians (Delonix regia) i set moringes (Moringa oleifera).

A més d'aquestes sembres se n'han planificat d'altres el diumenge 30 d'octubre, al parc de Son Puig Dalt; el diumenge 13 de novembre, al parc de Son Peretó; dimecres 16 de novembre, al CEIP Germans Garcia Peñaranda --sembra de 12 unitats--; el diumenge 27 de novembre, al parc de Son Dameto --plantació de plantes arbustives--; el diumenge 4 de desembre, al Parc de la Mar, i el diumenge 18 de desembre, a l'espai lliure públic del carrer Aragó, 269.

Les sembres populars, que es duen a terme a Palma abans de primavera, s'emmarquen en l'objectiu de sembrar 10.000 arbres a diferents carrers, zones verdes i espais naturals de la ciutat com a acció per combatre el canvi climàtic.

Notícies més vistes Avui