Cort promet un "ambiciós projecte de rehabilitació" del Casal Solleric.

Cort promet un

PALMA, 10 Jul.

El tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Javier Bonet, ha visitat aquest dilluns les dependències del Casal Balaguer i el Casal Solleric, on ha promès dur a terme, en un futur, "un ambiciós projecte de rehabilitació" del segon.

Així ho ha anunciat el representant municipal, després de reunir-se amb els responsables tècnics d'ambdós espais culturals per conèixer les seves principals necessitats, segons ha indicat el Consistori en una nota de premsa.

Durant la seva visita, el regidor ha estat acompanyat pel coordinador general de Cultura i Arts Visuals, Fernando Gómez, i la directora general de Patrimoni i Interpretació de la Ciutat, Pilar Ribal.

En aquest sentit, el tinent d'alcalde ha destacat la "importància" de les polítiques en matèria de cultura que té per al nou equip de govern municipal, ja que "es tracta d'un eix estratègic de l'acció municipal per a la cohesió i vertebració social de Palma".

En relació al Casal Solleric, Bonet ha anunciat que l'edifici acollirà en el futur "un ambiciós projecte de rehabilitació", perquè "caldrà identificar quines són les actuacions necessàries per a retornar a aquestes dependències el seu paper dinamitzador de l'activitat cultural".

La visita del departament de Cultura ha estat conduïda per les tècniques Isabel Gomis, al Casal Solleric, i Isabel Pérez, al Casal Balaguer.

.

Tags

Categoría

Illes Balears