• dilluns 3 d'octubre del 2022

Cort reforça la plantilla del Servei Contra Incendis de Palma amb 28 nous bombers

img

PALMA, 5 Jul.

L'àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Palma ha reforçat la plantilla del Servei Contra Incendis de Palma amb 28 nous bombers.

Segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dimarts en nota de premsa, l'àrea de Seguretat Ciutadana ha reforçat la plantilla del Servei Contraincendis de la ciutat amb la incorporació de 28 nous bombers, set de els quals funcionaris de carrera i la resta, 21, en qualitat de funcionaris interins.

Aquests se sumen als 12 nous bombers que van prendre possessió el mes de novembre de 2020 i als procediments de promoció interna que inclouen tres places de sergent i tres de caporal.

Durant la seva intervenció al ple, l'alcalde els ha donat la benvinguda a l'Ajuntament. "Avui és la culminació d'un esforç personal i familiar, un dia importen que marcarà la vostra vida. És un èxit de tot el món", ha dit Hila, que ha remarcat el "servei fonamental i essencial" que prestaran els nous bombers,
"molt reconegut per la ciutadania".

Per la seva banda, la primera tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Joana Adrover, ha donat l'enhorabona als nous bombers i els ha agraït la dedicació i l'esforç.

Abans de l'acte formal a l'Ajuntament de Palma, ha tingut lloc una foto de família amb totes les noves incorporacions, els comandaments i la cúpula de seguretat ciutadana i representants de la Escola Municipal de Formació al Parc Central Magdalena Rigo. Adrover ha agraït als presents el seu treball i ha donat l'enhorabona per començar una nova etapa.

Posteriorment, el cap de servei de l'Escola Municipal de Formació, Macià Ensenyat, i la directora general de Seguretat Ciutadana , Gloria Nieto, els han lliurat els diplomes d'aprofitament del curs bàsic de Bombers conductors i els de primers auxilis de Creu Roja. En total, són 660 hores de curs.