• dijous 30 de març del 2023

Cort renova la il·luminació del pavelló Borja Moll de Nou Llevant

img

PALMA, 28 Set.

L'Institut Municipal de l'Esport (IME) ha renovat la il·luminació de la pista del pavelló municipal Borja Moll, ubicat a Nou Llevant, en substituir les 14 campanes halògenes de 400 W per focus LED de 138 W per un import de 8.954 euros.

Segons ha detallat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, amb aquesta actuació s'aconsegueix reducció anual de més de tres tones d'emissions de CO2 a l'atmosfera i una millora de l'eficiència energètica del pavelló, amb un estalvi anual de 12.145 Kwh, cosa que representa un 72% menys de consum energètic. D'altra banda, s'optimitza la distribució i la millora del flux lumínic amb els focus LED. El regidor d'Esports, Francisco Ducrós, ha destacat l'aposta de l'IME per la sostenibilitat i ha explicat que incorporen tecnologia LED a les instal·lacions "per obtenir una notable reducció del consum i de les emissions, alhora que s'aconsegueix augmentar el rendiment energètic i una millora de les condicions lumíniques". A més, ha afegit que és "un pas més en el compromís municipal per la sostenibilitat".

Algunes entitats usuàries de la pista, com l'IES Nou Llevant o el Palma Futsal juvenil, entre d'altres, ja han pogut comprovar aquesta millora lumínica.

XOX

Notícies més vistes Avui