• dilluns 5 de desembre del 2022

Cort renova la plaça de Fra Joan Alzina de Son Gotleu amb una inversió de 328.000 euros

img


PALMA, 3 Nov.

L'Ajuntament de Palma ha renovat la plaça de Fra Joan Alzina de Son Gotleu , situada entre els carrers Santa Florentina, Francesc Julià i Tomàs Rul·lan, amb inversions que sumen 328.049 euros els últims mesos.

L'alcalde de Palma, José Hila, ha visitat aquest dijous la plaça al costat de entitats veïnals i la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, el regidor de Districte Llevant, Daniel Oliveira, i el coordinador general d'Infraestructures i Accessibilitat, Luis Sureda.

Fila ha destacat la iniciativa de les entitats veïnals de Son Gotleu, ja que van fer peticions a l'Ajuntament per arreglar la plaça. "Apostem per crear centralitats als barris, punts de trobada per a tots i això és el que hem fet a la plaça Fra Alzina", ha dit l'alcalde.

Les obres han servit per renovar el paviment amb plataforma única que suma 2.400 metres quadrats; reformar la zona de jocs infantils, substituint la sorra per cautxú i instal·lant nous gronxadors; millorar l'accessibilitat i instal·lar una banda d'encaminament; renovar els escocells i col·locar nous bancs.

Així mateix, properament se sembraran set arbres nous de la mà de la comunitat escolar de la barriada, i està previst reforçar l'enllumenat de la zona. Igualment, a la fase final està previst instal·lar més jocs infantils amb un paviment de diferents colors per embellir l'espai.

Notícies més vistes Avui