Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort s'adverteix a Sepes sobre Son Busquets: "No es permetrà que cap despatx de Madrid decideixi el futur de Palma".

Cort s'adverteix a Sepes sobre Son Busquets:

PALMA, 12 Març.

L' regidor d'Urbanisme i Habitatge de l'Ajuntament de Palma, Óscar Fidalgo, ha lamentat la "deslleialtat institucional" del Servei Públic d'Ocupació Estatal (Sepes) pel que fa al projecte de Son Busquets, i ha advertit que no permetran "que cap despatx de Madrid decideixi sobre el futur de la ciutat de Palma".

Així s'ha expressat aquest dimarts en declaracions als mitjans l'regidor, criticant que el servei estatal no hagi atorgat ni els plànols ni el pla especial sol·licitat pel Consistori sobre el projecte.

Concretament, ha detallat que l'Ajuntament va sol·licitar en el seu dia un conveni amb el Sepes que vincula a ambdues parts per conèixer "com, quan i què s'ha de fer a Son Busquets"; en canvi, han obtingut un protocol de la corporació estatal.

L' regidor ha assegurat, amb tot, que Cort "no seria una objecció perquè Son Busquets sigui una realitat", motiu pel qual van acceptar el protocol, però alhora, segons ha indicat, van sol·licitar que en l'elaboració d'aquest protocol s'adjuntessin els plànols del que pretén ser el pla especial de Son Busquets.

No obstant això, "en cap cas Sepes ha donat trasllat ni dels plànols ni del pla especial que de manera sorprenent pretén presentar demà a la seu del Ministeri d'Hisenda a Palma i, posteriorment, en un acte de partit, al que sembla per la tarda a la seu del PSOE".

Fidalgo, en aquest sentit, ha transmès als veïns que "aquesta deslleialtat institucional és una llàstima" i que Son Busquets, "per a la corporació municipal, no és un projecte d'esquerres o de dretes, sinó un de la ciutat de Palma i de solucions per als veïns".

"Anem a comptar i a representar les associacions de veïns i els col·lectius de Palma que tenen alguna cosa a dir sobre el futur de Son Busquets; el primer que farem després de conèixer el pla especial és reunir-nos, elaborar un calendari i dissenyar un pla d'actuació perquè Son Busquets sigui una realitat", ha finalitzat l'regidor.