Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort sanciona amb 700 euros a un taxista per estafar a un client en una carrera.

Cort sanciona amb 700 euros a un taxista per estafar a un client en una carrera.

Cobrà a un usuari 15 euros per una carrera molt curta

PALMA, 7 de novembre.

L'Ajuntament de Palma, a través de l'àrea de Mobilitat, ha obert un expedient sancionador a un taxista per estafar a un client durant una carrera. La multa ascendeix a 700 euros.

Segons ha detallat el Consistori en nota de premsa, els fets van ocórrer el passat 8 d'agost, quan una patrulla de la Policia Local va detectar que un taxi havia recollit a un client a la carretera del Arenal en direcció al carrer Llaüt amb un indicatiu lluminós superior amb la tarifa 4.

El taxista va cobrar a l'usuari 15 euros per una carrera molt curta, el que li ha suposat l'obertura d'un expedient sancionador per falta molt greu de 600 euros i una altra falta lleu per valor de 100 euros.

El regidor de Mobilitat i Polígons Industrials, Toni Deudero, ha ressaltat que, durant les reunions mantingudes amb el sector del taxi, aquests professionals "han insistit en l'urgència d'eradicar aquests comportaments il·lícits que només provoquen el descrèdit del sector i dels taxistes".

En aquest punt, ha reiterat que des de l'Ajuntament no permetran "sota cap concepte que es realitzin activitats il·lícites que perjudiquen no només al sector, sinó a la imatge de la ciutat".

A més, ha recordat que aquest sector està en procés d'adequació i modernització, i que una de les prioritats del Consistori és augmentar el nombre de taxis als carrers de Palma per evitar la seva escassetat, en especial durant la temporada alta. A aquest respecte, ha afegit que en la convocatòria d'aquest mes per obtenir la llicència de taxista s'han presentat 325 aspirants.