Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cort s'assegura de solucionar les reivindicacions dels veïns de l'estació de Son Cladera.

Cort s'assegura de solucionar les reivindicacions dels veïns de l'estació de Son Cladera.

PALMA, 25 de gener.

L'Ajuntament de Palma ha assegurat que s'encarregarà de solucionar les reivindicacions dels veïns de Son Cladera, en relació a la habilitació d'un pas subterrani a l'estació de tren d'El Vivero, tot i que ha afegit que és un tema "a llarg termini" en el qual es buscarà la solució "més adequada".

Així ho ha indicat la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Belén Soto, en declaracions als mitjans, on també ha explicat que l'Ajuntament està recopilant informació per realitzar el projecte i, així, donar resposta als crits veïnals.

Soto ha dit que l'Ajuntament està "totalment" amb els veïns de Son Cladera i amb tots els de Palma i que, juntament amb Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), s'està recopilant informació per donar-li una solució.

Per la seva part, el PSOE Palma ha insistit en què la construcció d'aquest pas subterrani en substitució del pont elevat "millorearà" l'accessibilitat. La portaveu socialista municipal, Rosario Sánchez, en declaracions a la premsa, s'ha sumat a les demandes exposades per l'Associació de Veïns de Son Cladera durant les intervencions al ple de diferents col·lectius.

Així, ha assenyalat que "l'ascensor actual dóna contínuament problemes", per la qual cosa impedeix als habitants "fer la seva vida quotidiana, no només a les persones amb mobilitat reduïda, sinó també a les persones majors i als joves", ha comentat.

A més, ha afegit que durant les visites que ha fet la formació socialista a l'estació han trobat "molta fatiga", pel que esperen que es doni solució "el més aviat possible" a aquesta petició.

Pel que fa a la competència sobre qui executa aquestes obres, Sánchez ha suggerit que s'hauria de facilitar "la col·laboració entre institucions", tot i que, en aquest cas, ha reclamat que "la competència és d'aquest Ajuntament".

Minuts abans, la portaveu de l'Associació de Veïns de Son Cladera, Esther Sosa, ha insistit durant la seva exposició davant el ple de l'Ajuntament que hi ha "un informe favorable" del consell territorial del districte per a l'execució d'aquesta obra.

.