Notícies Balears.

Notícies Balears.

Costa confia que les empreses de les Illes puguin aplicar "amb total garantia" les mesures fiscals del REB a juny. Costa confia que les empreses de les Illes puguin aplicar "amb total garantia" les mesures fiscals del REB a juny.

Costa confia que les empreses de les Illes puguin aplicar

Hacienda aborda amb tècnics i agents empresarials el projecte de reglament del REB

PALMA, 6 Març

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Antoni Costa, confia que les empreses de les Illes puguin aplicar "amb total garantia" les novetats fiscals del Règim Especial de les Balears per a les autoliquidacions del proper mes de juny.

Així s'ha expressat Costa en el marc d'una jornada amb tècnics de la Conselleria i agents econòmics i empresarials per exposar el projecte de reglament fiscal del REB que ja ha publicat el Ministeri d'Hisenda.

El conseller ha recordat que el projecte ha incorporat el gruix de les aportacions de la Comunitat Autònoma, i tot i que es troba en fase d'al·legacions i per tant podrien produir-se alguns canvis, "el nucli dur del text ja està consensuat".

El projecte és un document "eminentment tècnic" que fonamentalment "aclareix conceptes" i amplia que "més empreses puguin entrar": "Per exemple, s'aclareix que tots els petits autònoms que presentin la declaració de l'IRPF per règim d'estimació directa podran aplicar aquest règim fiscal", ha indicat Costa.