Notícies Balears.

Notícies Balears.

Costa diu que no s'ha pagat ni es pagarà mai un sobresou a ningú, en relació amb Córdoba. Costa diu que no s'ha pagat ni es pagarà mai un sobresou a ningú, en relació amb Còrdova.

Costa diu que no s'ha pagat ni es pagarà mai un sobresou a ningú, en relació amb Córdoba.

Costa diu que no s'ha pagat ni es pagarà mai un sobresou a ningú, en relació amb Còrdova.

IBIZA, 12 Març.

El vicepresident del Govern, Toni Costa, ha confirmat que "ni s'ha pagat ni se pagarà mai un sobresou a ningú", ratificant les explicacions que ja va oferir en el seu dia en relació al cas del president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba.

Així ha contestat al Parlament a la diputada socialista Pilar Costa, que ha preguntat si ell mateix i la presidenta del Govern, Marga Prohens, van parlar amb Córdoba sobre el cobrament d'un sobresou.

Segons el vicepresident, el que "ocupa i preocupa" al Govern és complir els compromisos que mantenen amb els veïns de Formentera com els relatius al deslinde de costes.

La diputada ha considerat que Costa ha deixat clar que sí s'han reunit ell i Prohens amb Córdoba per parlar de sobresous.

També li ha preguntat si "li sembla normal" que el PP a Formentera expulsi a Córdoba de Sa Unió i aquest, al Parlament, torni a seure al costat del PP, o que es segueixi mantenint com a apoderat d'una compte corrent on es cobra l'aportació del Parlament per a Sa Unió. Per això, la socialista ha exigit a Costa que "ha de donar moltes més explicacions".

El vicepresident ha assegurat que "sense cap tipus de problemes" oferiran les explicacions que es sol·licitin, mentre que, des del PSOE, no donen detalls sobre la "trama", en relació al cas Koldo. "Hi havia connivència amb la trama i per això no són capaços de donar explicacions", ha afirmat Costa.