• dijous 30 de març del 2023

Costa (PP), a Armengol: "Vostè va fer ahir el seu últim discurs com a presidenta en un debat de política general"

img

El portaveu del PP acusa la presidenta del Govern de "fer molts anuncis i poc balanç" " i argumenta que després de vuit anys de Pacte "els ciutadans no viuen millor"

PALMA, 5 Oct.

El portaveu del PP al Parlament, Antoni Costa, ha afirmat aquest dimecres que la presidenta del Govern, Francina Armengol, va fer aquest dimarts el seu darrer discurs com a líder de l'Executiu en un debat de política general.

Costa ha arrencat així la seva intervenció en la segona jornada del Debat de Política General que, després del discurs d'Armengol de dimarts, segueix dimecres des de les 10.00 hores amb les al·locucions dels grups.

Al començament de la sessió, la presidenta Armengol ha avançat que respondrà de manera global a els grups parlamentaris, que intervindran al llarg del dia de major a menor representació, a excepció del PS IB que, com a partit de la presidenta, intervindrà en darrer lloc.

El portaveu popular ha acusat la presidenta del Govern de "fer molts anuncis però poc balanç" i ha argumentat que "després de vuit anys de PSIB, Unides Podem i MÉS per Mallorca els ciutadans de Balears no viuen millor".

Costa ha afirmat que Armengol va anunciar aquest dimarts un pla de mesures amb iniciatives que ja se li havien proposat juntament amb altres propostes "electoralistes" i "insuficients", en relació a les mesures fiscals. El portaveu del PP ha assenyalat que el Govern "s'ha quedat a mig camí.

Notícies més vistes Avui