Notícies Balears.

Notícies Balears.

Cristina Granados, nova gerent de Son Espases.

Cristina Granados, nova gerent de Son Espases.

PALMA, 11 Set.

La consellera de Salut, Manuela García, i el director general del Servei de Salut de Balears, Javier Ureña, han presentat aquest dilluns a Cristina Granados com a nova directora gerent de l'Hospital Universitari Son Espases, en substitució de Josep Pomar.

La nova directora gerent és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid, facultativa especialista en Admissió i Documentació Clínica i compta amb una dilatada trajectòria professional dedicada a la gestió sanitària, ha informat la Conselleria de Salut en un comunicat.

Durant la seva carrera, Granados ha dirigit l'Hospital Universitari de Torrejón, el Complex Assistencial Universitari de Salamanca, el Complex Hospitalari de Toledo, l'Àrea Integrada de Guadalajara i l'Hospital Universitari de Móstoles.

També ha ocupat altres càrrecs directius en la Fundació Hospital d'Alcorcón, a l'Hospital Clínic Universitari Mare de la Arrixaca i a l'Hospital General d'Albacete. Actualment, era la directora territorial d'Hospitals de Madrid a Quironsalud. Ha estat inspectora mèdica de l'Insalud i coordinadora de centre de salut.

A més, és Màster en Economia de la Salut i Gestió d'Àrees Sanitàries per la Universitat d'Alacant; Diplomada en Metodologia d'Avaluació i Millora de la Qualitat per la Universitat Autònoma de Barcelona; Especialista Universitària en Cooperació Sanitària Internacional per la Universitat Catòlica San Antonio, i ha cursat el Programa d'Alta Direcció en Institucions Sanitàries a l'IESE i el Diploma d'Especialització en Lideratge i Transformació d'Organitzacions i Sistemes sanitaris (LED) a la Deusto Business School.

La Conselleria ha destacat que el nomenament de la nova directora gerent "constata la ferma voluntat i el compromís d'apostar per professionals amb perfils tècnics i coneixedors del sector sanitari en profunditat".

.