• dimecres 7 de desembre del 2022

Cs al Consell retreu a Sevillano que "aposti per la seguretat viària només quan se li demana al Ple"

img

PALMA, 30 Jul.

El grup Ciutadans (Cs) al Consell de Mallorca ha retret al conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, que "només aposti per la seguretat viària quan se li demana al Ple".

Segons ha informat ha informat el conseller de Cs al Consell, Osvaldo Cifre, fa uns 10 dies que es va registrar per al ple d'aquest divendres una pregunta dirigida al conseller insular Sevillano sobre les obres a la carretera Ma-2220, entre Alcúdia i el Port de Pollença, que mantenien parcialment tallat el carril bici que la recorre al punt quilomètric 63 des de fa diversos mesos".

"Casualment, aquesta setmana s'han mogut les barreres que generaven aquest tall parcial del carril bici, de manera que ara ja es pot utilitzar sense els greus problemes de seguretat que presentava fins aquell moment”, ha afegit Ci fre.

Per al conseller de la formació liberal, "el conseller insular Sevillano hauria d'oferir la màxima prioritat a qualsevol millora de la carretera que suposi un increment en la seguretat viària, cosa que sembla que només fa quan se li recorda que ho ha de fer en sessió plenària”.

Notícies més vistes Avui