• dijous 30 de març del 2023

Cs Balears presenta una esmena a la totalitat a la Llei d'Espais de Rellevància Ambiental

img

Méndez: "Les modificacions proposades suposen crear un marc d'incertesa i inseguretat jurídica per a les activitats econòmiques"

PALMA , 1 Oct.

Ciutadans (Cs) Balears ha presentat una esmena a la totalitat a la Llei d'Espais de Rellevància Ambiental, atès que des de la formació es considera "les modificacions proposades suposen crear un marc d'incertesa" i inseguretat jurídica per a totes les activitats econòmiques, sense especificar la seva possible relació amb el medi ambient”.

Segons ha informat Cs Balears aquest dissabte en una nota de premsa, el grup parlamentari liberal ha presentat una esmena a la totalitat a la modificació de la Llei de Conservació d'Espais de Rellevància Ambiental impulsada per la Conselleria de Medi Ambient del Govern.

El diputat de Cs Jesús Méndez ha assenyalat que la modificació de la Llei resulta “completam ens innecessària" a causa de "la major claredat normativa i de redacció del text que aspira a millorar".

A més, ha considerat que les noves propostes "confonen i tensionen, innecessàriament, el marc jurídic d'una realitat ambiental que no requereix accions especialment urgents i la conservació i protecció de les quals queden suficientment garantides sota la legislació actual".

"Les modificacions proposades suposen", per al diputat de Cs, "crear un marc d'incertesa i inseguretat jurídica per a totes les activitats econòmiques, sense especificar la seva possible relació amb el medi ambient o els recursos públics o privats”.

Finalment, ha posat èmfasi que algunes de les modificacions plantejades "amenacen tota activitat" des de la proposició d'uns principis de cautela i prevenció determinats de "forma arbitrària".

Notícies més vistes Avui