• dimarts 21 de març del 2023

Cs demanarà explicacions a Cladera sobre les conseqüències econòmiques del cas Peatge

img

PALMA, 13 Jul.

La portaveu de Ciutadans (Cs) al Consell de Mallorca, Beatriz Camiña, exigirà explicacions a la presidenta de la institució, Catalina Cladera, al ple d'aquest dijous sobre les conseqüències econòmiques que tindrà el conegut com a 'cas Peatge', el judici del qual està previst que comenci el proper 5 de setembre.

Camiña ha subratllat en un comunicat que "la sentència pot representar el pagament d'una indemnització milionària que haurà d'abonar el Consell, per la qual cosa volem conèixer més detalls sobre aquesta qüestió i com té pensat l'actual equip de govern si finalment aquesta institució es veu obligada a pagar una indemnització a les empreses afectades”.

D'altra banda, reclamarà també a Cladera el seu full de ruta marcat després de l'aprovació de la Llei de Consells. "Volem saber exactament què pensa fer a partir d'ara, si hi ha una programació d'actuacions o si continuarà improvisant", ha declarat.

Segons la seva opinió, Cladera ha d'explicar als mallorquins" si té un projecte clar i complet”, en què s'incloguin les competències que el Consell ha rebut i les que està pendent de rebre, així com si reclamarà que les futures competències vinguin, “per variar, prou dotades”, ha conclòs.

Notícies més vistes Avui