• dimarts 21 de març del 2023

Cs manté la proposta de reprovació de Juli Fuster per "no donar carpetada" a la polèmica

img


PALMA, 26 Oct.

La Comissió de Salut del Parlament debat aquest dimecres una Proposició No de Llei (PNL) per reprovar l'exdirector general de l'IB-Salut, Juli Fuster, amb la intenció, segons el parer de Cs, que ha preferit mantenir el punt en l'ordre del dia, de no traslladar el missatge que es dóna carpetada" a la polèmica" i que no es torni a repetir".

El portaveu adjunt de la formació liberal al Parlament, Juanma Gómez, ha argumentat que la ciutadania reclama "transparència" i bon govern" per part de les institucions pel que ha defensat que és "una oportunitat" per enfrontar-se a "certs comportaments".

"El xiclet no ha de quedar enganxat al sòl i s'ha de netejar", ha afegit Gómez, en referència a unes declaracions de la portaveu socialista, Pilar Costa, que ha dit que la polèmica "s'estava estirant com un c hicle".

D'altra banda, el portaveu adjunt de la formació liberal, ha qualificat de "lamentable" el rebuig dels partits del Pacte aquest dimarts al ple del Parlament a dos punts d'una PNL per reclamar l'equiparació salarial de policies i guàrdies civils destinats a les Illes i l'increment del nombre d'efectius.

XOX

Notícies més vistes Avui