• dilluns 5 de desembre del 2022

Cs Palma alerta de "la situació insostenible" que viuen els veïns dels carrers Joan Bauzà i Jeroni Rosselló

img

PALMA, 26 Ago.

Ciutadans (Cs) Palma ha alertat de "la situació insostenible" que viuen els veïns dels carrers Joan Bauzà i Jeroni Rosselló al barri de Pere Garau.

Segons ha alertat la portaveu del grup municipal Ciutadans a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, la situació que viuen els veïns dels carrers Joan Bauzà i Jeroni Rosselló és "insostenible" a causa d'un establiment conegut a Pere Garau per la seva conflictivitat.

"Hem rebut les queixes dels veïns dels carrers Joan Bauzà i Jeroni Rosselló en què detallen els problemes de convivència que pateixen i que alteren el seu dret al descans a les nits", ha assenyalat Pomar, que ha explicat que "els veïns han fet vuit peticions formals a l'Ajuntament perquè s'atengui la seva sol·licitud i els problemes continuen".

En aquest sentit, Pomar h ha anunciat que "a la propera Junta de Districte de Llevant Cs presentarà una proposta per garantir el descans dels veïns i perquè aquests carrers deixin de ser coneguts al barri per la seva alta conflictivitat, les baralles nocturnes i la presència d'okupació" ".

Així mateix, la portaveu de la formació liberal a Palma ha recordat que "l'equip de govern, liderat per José Hila, ha votat en contra en dues ocasions de la proposta de Cs per sol·licitar a la Policia Local un informe que permeti la delimitació de Pere Garau, o els seus carrers més conflictius, com Zones d'Especial Intervenció".

"El primer pas per arreglar els problemes de seguretat i convivència és reconèixer-los i tenim un equip de govern que cada vegada que els arriba una queixa en aquest sentit la fiquen en un calaix i ens diuen que ens ho inventem, mentre els veïns segueixen patint per la manca d'actuacions valentes”, ha declarat Pomar, que ha assegurat que "des de Cs se seguirà insistint perquè l'equip de govern faci complir les ordenances municipals a tots els barris de Palma".

Notícies més vistes Avui