• dimecres 7 de juny del 2023

Cs Palma aposta per les calesses elèctriques per "preservar el benestar dels cavalls" i "mantenir els llocs de treball"

img

PALMA, 2 Jul.

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a Palma ha apostat per les calesses elèctriques per preservar el benestar animal dels cavalls i mantenir les feines.

Segons ha informat Cs en una nota de premsa, la portaveu del grup municipal liberal a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, ha visitat aquest dissabte la carpa informativa instal·lada per l'agrupació de Cs a Palma per informar els veïns del Molinar sobre les polítiques de Benestar Animal de la formació liberal a la ciutat. A la carpa s'hi ha acostat l'associació 'Estimam els nostres cans' del Molinar.

"Hem vingut al Molinar per parlar de Benestar Animal perquè una de les nostres reivindicacions des de fa mesos, juntament amb els veïns d'aquest barri, és que el Parc de Son Parera tingui un espai de convivència canina", ha dit Pomar, que ha afegit que "se li ha demanat al regidor Perpinyà que, d'una vegada per totes, arreglin els desperfectes al espai caní per evitar les lesions que estan patint els gossos ".

Així mateix, Pomar ha expressat el compromís de Cs "per avançar cap a les calesses elèctriques per tal de conservar el benestar dels cavalls, evitant qualsevol tipus d'abús, i mantenint les feines dels treballadors”. A més, Pomar ha assegurat que "si Cs entra al govern farà una ordenança de Benestar Animal, que cal recordar que l'actual equip de govern manté en un calaix".

Finalment, la portaveu de la formació liberal a Palma ha explicat que "Cs fa temps que treballa amb els voluntaris perquè l'Ajuntament reguli les colònies felines a Palma i reconèixer la seva tasca", així com ha assenyalat que "també vol dur a terme reformes al centre caní de Son Reus i facilitar l'adopció per assumir l'objectiu de sacrifici zero".

Notícies més vistes Avui