• divendres 31 de març del 2023

Cs reclama millores als controls de seguretat de l'Ajuntament de Palma

img

PALMA, 13 Jul.

La portaveu del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, ha anunciat que la formació liberal ha registrat una proposta, que serà debatuda en el proper ple, per la qual es reclama a l'equip de govern que "realitzi un estudi exhaustiu de les diferents alternatives de millora dels controls de seguretat de la Policia Local dins de l'edifici de Cort" ".

En una nota de premsa, Pomar ha assenyalat que el 10 de juliol passat van veure com activistes del Front Obrer burlaven la seguretat de Cort i col·locaven una pancarta al balcó de l'edifici de Cort" amb total impunitat". "Cal extremar la seguretat per evitar nous aldarulls".

En aquest sentit, la portaveu de la formació liberal a Cort ha assenyalat que "tenim constància que la Policia Local porta temps reclamant millores per a evitar situacions com la viscuda amb la pancarta contra el regidor Jarabo".

"Canviar de lloc el control d'accés policial és una de les peticions per evitar veure's sorpresos per l'esquena", ha explicat Pomar. , qui ha indicat que "també s'ha reclamat que s'instal·lin més càmeres de videovigilància".

Notícies més vistes Avui