• dilluns 5 de desembre del 2022

Cs reivindica el seu pla de xoc davant dels que es dediquen "a copiar i enganxar"

img

PALMA, 26 Set.

La portaveu de Cs al Parlament, Patricia Guasp, ha reivindicat el pla de xoc per fer front a les conseqüències de la guerra que ja proposat el seu partit al març al Govern davant els que es dediquen "a copiar i enganxar", en relació amb el 'pla Feijoó' del PP.

A la roda de premsa prèvia al ple del Parlament d'aquest dimarts, Guasp ha explicat que la seva formació tornarà exigir aquest dimarts, a través d'una Proposició No de Llei (PNL) un pla amb mesures específiques per a Balears per alleujar les butxaques a través del desenvolupament del REB i que compensi la insularitat”.

En aquest sentit, Cs reclama que es convoqui “de manera urgent” la Comissió Mixta d'Economia i Hisenda per estudiar la dotació econòmica i quins sectors han de ser compensats pels sobrecostos de la insularitat.

També demanarà una reducció de l'IVA a sectors estra tègics, ajudes directes al transport de mercaderies, ajudes específiques per al sector primari i una línia urgent per a pimes i autònoms.

Segons ha afegit, amb la intenció de "posar el focus en els problemes reals de la ciutadania", la formació taronja interpel·larà el Govern en matèria d'habitatge, el "gran fracàs de la política de l'actual Govern".

Notícies més vistes Avui