• dimarts 6 de juny del 2023

Declarat un incendi forestal a Calvià

img

El foc ha estat controlat, després d'haver cremat aproximadament 0,02 hectàrees. La causa del foc podria haver estat un llamp.

PALMA, 27 Ago.

L'Institut Balear de la Natura (Ibanat) ha confirmat aquest dissabte un incendi forestal al Puig d 'a Basset, al municipi mallorquí de Calvià.

Segons ha informat l'Ibanat en un missatge a Twitter, recollit per Europa Press, el foc ha estat declarat a les 14.30 hores, de nivell zero.

p>

El fet que el foc hagi estat declarat de nivell zero suposa, d'acord amb el Pla Infobal, que aquest pot ser controlat amb els mitjans previstos en ell i que, encara en la seva evolució més desfavorable, no suposen perill per a persones no relacionades amb les tasques d'extinció, ni per a béns diferents dels de naturalesa forestal.

Així, l'incendi forestal que té lloc al Puig d'en Basset ha estat controlat a les 15.00 hores , després de cremar unes 0,02 hectàrees aproximadament.

Hi ha la possibilitat que l'origen d'aquest foc sigui un llamp, si bé això no ha estat encara confirmat. Doncs, segons han explicat des de la Conselleria de Medi Ambient, les causes no es determinaran fins un cop extingides les flames.

Notícies més vistes Avui