• dimecres 7 de desembre del 2022

Declarat un incendi forestal al Puig de Can Mateu, a Capdepera

img

Un altre foc, declarat també aquest dissabte al municipi, ha estat ja extingit després d'afectar 0,002 hectàrees de pineda

PALMA, 9 Jul

Efectius de l'Institut balear de la Natura (Ibanat) estan en aquests moments treballant en l'extinció d'un incendi forestal, declarat aquest dissabte al Puig de Can Mateu, a Capdepera. També a Capdepera, concretament a la zona des Castell, s'ha declarat aquest dissabte un altre incendi que ja ha estat extingit.

Segons ha informat Ibanat en un missatge a Twitter, recollit per Europa Press, l'incendi a el Puig de Can Mateu ha estat confirmat al voltant de les 15.50 hores. Aquest foc ha estat declarat de nivell 1, cosa que significa que tot i que es preveu, per la seva possible evolució, la necessitat de la posada en pràctica de mesures per a la protecció de les persones i dels béns que es puguin veure amenaçats pel foc , no hi ha un risc de caràcter col·lectiu.

En l'extinció de l'incendi del Puig de Can Mateu es troben treballant en aquests moments dos helicòpters, una avioneta --hi ha una segona de camí al lloc on s'han declarat les flames--, dues brigades, un agent de Medi Ambient (AMA) i un tècnic.

Així mateix, cap a les 16.00 hores d'aquest dissabte s'ha declarat un segon incendi forestal a Capdepera, concretament a la zona des Castell que, afortunadament, ja ha estat extingit.

A l'extinció d'aquest foc, que ha estat declarat nivell 0, hi han participat una brigada i un agent de medi ambient. Les flames s'han donat per extingides a les 16.32 hores, després d'haver cremat 0,002 hectàrees de pineda.

Notícies més vistes Avui