• dimarts 6 de juny del 2023

Decreten presó provisional per als dos detinguts en desmantellar un punt de venda de droga a Son Gotleu (Palma)

img

PALMA, 2 Jul.

La Justícia ha decretat presó provisional per als dos homes detinguts en un operatiu de la Policia Nacional, amb la col·laboració de Policia Local de Palma, aquest divendres, a la tarda, en desmantellar un punt de venda de droga al barri de Son Gotleu.

Segons ha informat la Policia Nacional als mitjans, l'autoritat judicial ha decretat presó provisional per als dos detinguts a l'operatiu policial d'aquest divendres, a la tarda, en què es va desmantellar un punt de venda de droga al barri de Son Gotleu

Cal recordar que aquest divendres, a la tarda, es va dur a terme un dispositiu policial a Son Gotleu de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia Local de Palma, a càrrec del grup II d'Estupefaents de la UDYCO on va participar la UPR.

Durant el dispositiu policial, es desmant va elar un punt de venda de droga, duent a terme un registre domiciliari, en el qual es van intervenir diverses substàncies pel que sembla estupefaents, cocaïna, heroïna i marihuana, així com diners en efectiu.

A més, es va detenir a dos homes d?origen nigerià com a presumptes autors d?un delicte contra la salut pública. Els dos detinguts han passat a disposició judicial aquest dissabte a la tarda i l'autoritat judicial ha decretat presó provisional per a tots dos.

Notícies més vistes Avui