• dimarts 21 de març del 2023

Demanen cinc anys de presó per a un home sorprès amb 29 pastilles i 30 embolcalls de droga a Eivissa

img

PALMA, 4 Set.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears celebrarà aquest dimecres que ve prèvia al judici contra un home sorprès amb 29 pastilles i 30 embolcalls de droga, entre altres quantitats de substàncies estupefaents, a Eivissa.

La Fiscalia sol·licita cinc anys de presó per al processat, així com una multa de 3.972 ,51 euros, per un presumpte delicte contra la salut pública.

Segons la Fiscalia, els fets es remunten al maig del 2019, quan l'acusat estava al magatzem del que era encarregat a Eivissa i va ser sorprès per agents de policia. El processat, assenyala el Ministeri Fiscal, tenia amagades en una cartera nombroses substàncies --concretament 29 pastilles i 30 embolcalls de MDMA, cocaïna i ketamina-- destinades a la venda a terceres persones, que haurien arribat a un valor de més de 1.200 euros al mercat il·lícit.

D'acord amb la Fiscalia, l'home també tenia un pot de cànnabis a la seva oficina amb un valor al mercat il·lícit de 100,48 euros, així com més de 10.000 euros procedents de venda daquestes substàncies. A més, es van trobar 215 euros més després de registrar el seu domicili.

Notícies més vistes Avui