Demanen deu anys de presó per agredir sexualment dues vegades la seva veïna de 14 anys.

Demanen deu anys de presó per agredir sexualment dues vegades la seva veïna de 14 anys.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears celebra el proper dimarts (09.30 hores) el judici contra un home acusat d'agredir sexualment en dues ocasions a la seva veïna, de 14 anys.

La Fiscalia demana deu anys de presó i vuit de llibertat vigilada per al home per, suposadament, haver mantingut relacions sexuals en dues ocasions amb la víctima, en els mesos de desembre de 2020 i febrer de 2021.

En el seu escrit d'acusació, el Ministeri Públic sosté que el home, de 29 anys en el moment dels fets, va agredir sexualment a la perjudicada, sent conscient de l'edat de la mateixa.

La fiscal considera els fets constitutius d'un delicte continuat d'agressió sexual a menor de 16 anys. A més, sol·licita per a ell la inhabilitació del dret de sufragi passiu mentre duri la condemna o per a qualsevol professió que comporti contacte amb menors d'edat durant 17 anys.

D'altra banda, insta a què se li apliqui la prohibició d'acostar-se a menys de 100 metres de la víctima o comunicar-se amb ella durant 12 anys, juntament amb la imposició del pagament de 9.000 euros d'indemnització per danys morals.

Categoría

Illes Balears