Notícies Balears.

Notícies Balears.

Demanen més de quatre anys de presó per un acusat d'amagar droga en un mitjó per vendre-la en una discoteca a Ibiza.

Demanen més de quatre anys de presó per un acusat d'amagar droga en un mitjó per vendre-la en una discoteca a Ibiza.

PALMA, 24 Març.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Illes Balears celebrarà el proper dimarts, dia 26 de març, a les 09.45 hores, la vista prèvia al judici contra un jove, d'origen britànic, acusat de delicte contra la salut pública, per haver-lo sorprès la Policia Local de Sant Josep (Eivissa), en un control d'accés a una discoteca, amb droga oculta en un mitjó per a la seva presumpta posterior venda.

El fiscal demana en total quatre anys i nou mesos de presó per a l'acusat, qui va romandre en presó preventiva per aquesta causa des del 22 de maig fins al 13 de juny de 2019.

També, una multa de 2.000 euros, amb responsabilitat personal subsidiària de 20 dies de privació de llibertat en cas d'impagament.

Segons l'escrit de l'acusació, cap a la 01.55 hores del 21 de maig de 2019, l'acusat va ser sorprès per agents de la Policia Local de Sant Josep, en un control d'accés a una discoteca de la localitat, portant amagat a l'interior d'un mitjó 13 bosses, que contenien 6,147 quilos de cocaïna i 6,632 quilos de ketamina, a més de 25 comprimits de MDMA d'un pes de 13,44 grams.

Pel que sembla, l'acusat volia destinar aquestes substàncies a la venda a l'interior de la discoteca. Es calcula que aquestes haurien assolit en el mercat il·lícit un preu aproximat de 942,54 euros.

L'acusat va ser a més sorprès amb 215 euros i 10 lliures esterlines, procedents presumptament de la venda a tercers d'aquestes substàncies.